I den artikel som du nu har hittat till tar vi oss en liten titt på och tipsar om några intressanta bloggar av vitt skilda slag. Bloggar inom ett par olika ämnen som kan vara intressanta att läsa.

Den första bloggen är en blogg om idrott. Om fotboll närmare bestämt. På sajten Fotbollskanalen hittar man bloggen Lundhs blogg, med Olof Lundh i spetsen. På Lundhs blogg kan man läsa gott om blogginlägg från Olof Lundh där han går in på detaljer och på djupet om olika saker inom fotbollens vackra värld. Olof Lundh är en mångårig tv-expert på TV4 och har ett stort kunnande inom fotboll. Han är också duktig på att analysera och reflektera kring de stora nyheterna inom fotbollen.

Nästa blogg som vi tar oss en liten titt på är en mer typiskt tjejig blogg som mer handlar om mode, kläder och livsstil. Det rör sig om en blogg som kombinerar mode med livstil och resande. Den heter Surf´s up och drivs av en ung tjej som heter Annie Thelander. Bloggen är inte så känd ännu, men den kanske kan bli det. Annie Thelander är en tjej som beskriver sig som både en tänkare och en skrivare, och någon som inte rättar sig efter och ställer sig i led.

Några av Annies stora intressen är resande, att surfa och att plantera växter. Hon är även intresserad av inredning. Vidare har hon ett stort intresse för både kultur och livsstil. Hennes mål är ett liv närmare naturen tillsammans med djur.

På Annies blogg kan man läsa både om hennes vardag och om andra saker som är aktuella i hennes liv.

En helt annan slags blogg som inte fokuserar på en enskild person utan snarare handlar om olika skvaller och rykten inom Youtubes värld är bloggen Svenska Youtubers. Här kan man ta del av en massa skvaller om kända svenska personligheter på Youtube. Svenska Youtubers har över 100 000 besökare varje vecka, enligt egen utsago. De bjuder på uppdateringar och lite skvaller som man kan ta del av. I skrivande stund kan man till exempel på bloggen läsa om huruvida Bianca är på väg att göra slut med sin pojkvän Phillippe. Vilken Bianca? Hon som är med på tv i Kanal 5 i Wahlgrens värld och har en väldigt känd brorsa som har vunnit den svenska melodifestivalen. Hon är även med i årets säsong av Talang, som går på TV4.

Sidan Svenska Youtubers tar tacksamt emot tips om nytt skvaller att skriva om så om du har några rykten om till exempel youtubern du bor granne med eller bloggaren i din klass kan du ju höra av dig.

Om du vill kunna shoppa loss och spendera lika mycket tid framför spegeln och pengar på mode och skönhet som Bianca gäller det att tjäna pengar och investera dem klokt. På sidan Savr kan du få hjälp med det. Genom att använda Savr kan du lägga upp en plan för din ekonomi som gör att du efter lite sparande både kan lyxa till det i vardagen och resa ut i världen. Testa Savr idag.