Menar du allvar med ditt bloggande så vill du självfallet ge en så bra bild av dig själv och ditt liv som möjligt. Många bloggare lägger mycket tid på att styla sig med dyrt smink, snygga frisyrer och trendiga kläder. En hel del visar dessutom upp fantastiska bilder från sina sovrum, badrum och vardagsrum som ofta är fulla av designmöbler och andra vackra ting. Tyvärr glömmer många bort att bilderna som tas utifrån bör vara lika inbjudande.

Är du en känd modebloggare eller designexpert så ser det ganska illa ut om du har ett gammalt skraltigt hustak eller en illa skött trädgård. Varenda bild du lägger upp berättar något om dig, och ett hustak fullt av skavanker kommer leda till att många drar slutsatsen att du är allt annat än framgångsrik. Tack och lov är ett dåligt hustak något som är lätt att åtgärda, i alla fall så länge som du anlitar experthjälp. DM TAK är en takläggare i Stockholm som har stor erfarenhet av alltifrån takläggning och takservice till takmålning och snöskottning. Företaget har en bra känsla för sina kunders behov, och också för hur vädret kan slita på ytskikten. Takläggarna utför en stor del av arbetet i företagets moderna plåtverkstad, där de skapar något som håller under en lång tid.

Piffa upp din trädgård inför nästa blogginlägg

Planerar du att fota dig i din trädgård så bör du se till att det är en trädgård som dina läsare vill ha. Som bloggare måste du hela tiden tänka på att du är ditt eget varumärke, och att det är en hel livsstil du säljer. Har du fått ett nytt hustak och en nymålad husvägg så är det dags att lägga pengar på växter och trädgårdsinredning. Innan du gör dina inköp behöver du dock fundera lite på vad för typ av trädgård som passar din personlighet. Är du en bloggare som gärna överraskar så kan det vara en god idé att skapa en trädgård med slingriga vägar och små minisjöar som ploppar upp där folk minst anar det. Är du en mer traditionell person så räcker det kanske att smycka trädgården med några oförskämt vackra blommor och en rad stilfulla lampor. Vill du visa upp en bild av en modern och okonstlad person så kan du med fördel lägga pengarna på en stor terrass i trä och betong. Möjligheterna är oändliga, och huvudsaken är att du visar upp något som du känner att du kan stå för.