Om du driver en blogg där du berättar om ditt liv och visar upp ditt hem på din blogg är det viktigt att ditt hem ser bra ut. Det är viktigt för att de som besöker din blogg ska känna sig inspirerade och för att du själv ska känna dig bekväm med att visa upp ditt hem för alla som läser din blogg. I det här inlägget har vi därför valt att fokusera på inredning som gör att ditt hem blir mer bloggvänligt.

Väggarna

Att ha snygga väggar i ditt hem är A och O för att du ska kunna ta snygga bilder till din blogg. Det spelar ingen roll om du bloggar om din vardag eller visar upp outfits. Det är viktigt att väggarna ser bra ut på bild. Därför ska du satsa på bra och snygga väggar i ditt hem. Du kan välja att tapetsera dina väggar med moderiktiga tapeter. Men det kan vara rätt krångligt att tapetsera själv och om du vill ha det bästa resultatet ska du anlita en tapetserare. Bor du i Stockholm kan du söka efter tapetserare i stockholm på Google för att se förslag på olika tapetserare du kan anlita. Förutom att du kan tapetsera kan du också välja att måla dina väggar med en enhetlig färg. Just nu är det moderiktigt med beigea väggar.

Inredningen

En annan viktig del för att ditt hem ska vara inspirerande och för att du ska känna att du själv trivs är att du har rätt sorts inredning. Det finns massor av inredning som kommer att göra att ditt hem blir mer bloggvänligt. Något som är viktigt att tänka på när du ska köpa ny inredning till ditt hem är att det är bra om inredningen matchar med resten av ditt hem. Det kan vara snyggt med någon färgklick här och där, men då är det viktigt att färgen passar med resten av ditt hem. Det är till exempel moderiktigt med pastellfärger på inredning, men det är också moderiktigt med inredning som går i samma färgskala som resten av hemmet. Alltså om du har valt att inreda ditt hem i färgen beige får gärna dina inredningsdetaljer också gärna vara i färgen beige. Men du bestämmer själv hur du vill att ditt hem ska se ut och det är viktigast att du trivs i det.

Möbler

Att välja rätt möbler kan verka svårt. Du som bloggar och jobbar på datorn från hemmet ska tänka på ergonomin. Köp gärna en bekväm stol du kan sitta i när du bloggar. Sedan kan du satsa på moderiktiga möbler i resten av ditt hem. Till exempel en snygg soffa.