Den i särklass mest kostnadseffektiva marknadsföringen är nyhetsbrevet. Smarta nyhetsbrev hjälper dig att behålla existerande kunder och göra fler sälj. Se till att du använder rätt slags program för din e-postmarknadsföring så kommer du snabbt se resultat.

Satsa på effektiv e-postmarknadsföring

Som företagare och bloggare vill du nå ut på ett effektivt sätt som inte kostar dig skjortan. Marknadsföring på nätet är både enkelt och svårt: du kan enkelt nå kunder på en massa plattformar och få random besökare på din sajt å ena sidan, å andra sidan är konkurrensen stenhård. Det är svårt att få kunder att återkomma och komma ihåg just din blogg eller företag. Ett mycket effektivt sätt att nå kunderna på är genom genomtänka nyhetsbrev. E-postmarknadsföring är både billigt och faktiskt bland de mest kraftfulla marknadsföringsmetoderna som finns. För att maxa din sajt bör du använda ett riktigt bra verktyg för dina nyhetsbrev, så att rätt person får rätt brev. Då kommer nyhetsbreven verkligen att konvertera dina ord till att bli riktiga köp. Använd Rules verktyg för nyhetsbrev så kommer dina nyhetsbrev nå dina kunder på ett smart sätt. Börja med att testa verktyget gratis redan idag.

Rätt brev till rätt person

Genom ett bra e-postverktyg kan du skicka rätt nyhetsbrev till rätt person. Låt oss säga att du har en webbshop som säljer träningsutrustning och proteinpulver. Det finns många som gärna köper träningsutrustning online, men det är stor skillnad på de som dricker proteinshakes tre gånger per dag och de som powerwalkar med stavar. Båda grupperna handlar från samma affär, men de söker olika erbjudanden. Om muskelbyggarna får ett nyhetsbrev som främst handlar om bra stavar, så finns det en risk att de efter ett tag skippar nyhetsbrevet, och vice versa. Med ett smart marknadsföringsverktyg kommer rätt person att få rätt nyhetsbrev. Stavgångarna som kan vara intresserade av att köpa lätta viktvästar får sitt nyhetsbrev, medan erbjudandet om nya smaker på proteinshakerna kommer till rätt personer.

Stärker ditt varumärke

Ett nyhetsbrev är ett bra sätt att stärka ditt varumärke på. Genom att regelbundet få mejlutskick från dig kommer dina kunder och besökare återkomma till din sajt. Efter ett tag blir ditt varumärke ett namn som de kommer ihåg. Det blir naturligt för dem att dela ett av dina inlägg på sociala medier och berätta för vänner var de brukar köpa sina stavar, viktvästar och proteinpulver.