Många bloggar idag bjuder in till hemmet, där det visas saker som förr ansågs som privata. Det är inte ovanligt att se inredning och få en inblick i maten som lagas. Detta ses mer och mer som inspiration och att det är ovanligt kommer allt längre bort.

Inspirera varandra

Det är klokt att alltid tänka till innan inlägg publiceras, för att se över om allt är okej att visa för allmänheten. När inlägg sedan publiceras så kommer dessa finnas på internet under en lång tid framöver. Att ha ett klimat där inspiration till varandra kan ges, ger en känsla av samhörighet. Genom bloggarna bjuds läsarna in till hemmet och inspiration kan ges och bloggaren kan även få respons tillbaka vilket i sin tur kan ge inspiration till bloggaren.

Hus och hem

Förr var ens hem mer av den privata karaktären, dit inte alla bjöds in. Idag inspirerar bilderna varandra och genom att följa varandras bloggar kan en kontakt skapas. Inredning är något som många människor tycker om. Inredning är högst personlig och i ens hem så skapas en personlig atmosfär. Genom att ta bitar från olika bilder kan sedan ens egna privata hem skapas.